GKS Controlling & Bedrijfsadvies

Wat ziet u wanneer u de peilstok in uw eigen bedrijf steekt? Draait uw bedrijf in de juiste versnelling of gaan de zaken met horten en stoten? U zit zelf aan de knoppen om uw bedrijf of organisatie optimaal te laten presteren. Waarschijnlijk voelt u ook wel aan op welke punten u uw bedrijfsvoering kunt verbeteren. Maar hoe pakt u de zaken concreet aan, waar begint u? Welke zaken grijpen op elkaar in? Hier maakt GKS het verschil: wij kijken namelijk fris en onbevangen naar uw bedrijf, uw mensen en uw processen.

GKS richt zich binnen de huidige problematieken met name op kleine, middelgrote, profit en non-profit organisaties waar controlling en bedrijfsadvies juist zijn meerwaarde kan bewijzen, omdat een controller vaak de enige en hoogst opgeleide is met bedrijfseconomische kennis. Hier hebben we het dus niet over boekhoudkundige kennis, want die is vaak voldoende geborgd bij een boekhouder of administratiekantoor.

Het gaat vandaag de dag om kennis op het gebied van strategie, interne en externe processen, risico’s, kansen, marktverkenning, logistiek, management, etc. Hiermee zijn wij in staat om verschillende organisaties als controller te kunnen adviseren om uiteindelijk effectiever en winstgevender te worden. Het is dus niet zinnig om te denken dat een controller alleen maar voor grote organisaties is bestemd integendeel zelfs!

GKS helpt u met raad en daad om uw strategisch en financieel management te verbeteren d.m.v. scherpe financiële analyses, strategisch advies over uw financiële organisatie, het beschrijven van processen en verzorgt ook de begeleiding bij de implementatie van deze processen.

Kortom op praktische en concrete wijze helpen wij ondernemers om de juiste strategische keuzes te maken om zo hun financiële organisatie te verbeteren.