Mijn naam is Gregor Küsters en de oprichter van GKS.
Toen ik eind 2016 besloten had om als zelfstandig ondernemer verder te gaan wilde ik een bedrijf oprichten met een andere kijk op controlling. “De controller als business partner” namelijk een controller met een sterk oog voor strategische oplossingen, maar ook iemand die van nature empathisch vermogen en sociale vaardigheden bezit allemaal vaste onderdelen binnen de nieuwe economie. In deze nieuwe economie is maatschappelijke winst niet meer bijzaak, maar hoofdzaak geworden en waar GKS als toekomstig social enterprise dus ook haar steentje aan zal bijdragen.

GKS zorgt samen met haar partners voor een totale “ontzorging” van uw bedrijf doordat wij in staan zijn om op verschillende gebieden diensten te kunnen aanbieden voor kleine, middelgrote, profit en non-profit organisaties en daarbij oog hebben voor de ondernemer door juist mee te denken in oplossingen en niet alleen maar te vertellen wat er allemaal niet kan.

Ik ben ervan overtuigd dat wij in een persoonlijk gesprek met u kunnen kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Hopelijk tot snel!

gregor

Mijn naam is Gregor Küsters en de oprichter van GKS.
Toen ik eind 2016 besloten had om als zelfstandig ondernemer verder te gaan wilde ik een bedrijf oprichten met een andere kijk op controlling. “De controller als business partner” iemand met een visie, maar ook iemand met empathisch vermogen en sociale vaardigheden gelinkt aan de nieuwe economie. In deze economie waar maatschappelijke winst niet meer bijzaak, maar hoofdzaak is geworden en waarbij GKS als toekomstig social enterprice haar steentje aan kan bijdragen.

GKS zorgt samen met haar partners voor een totale “ontzorging” van uw bedrijf doordat wij in staat zijn om op verschillende gebieden diensten te kunnen aanbieden voor kleine, middelgrote, profit en non-profit organisaties en daarbij oog hebben voor de ondernemer door juist mee te denken in oplossingen en niet alleen maar te vertellen wat er allemaal niet kan.

Ik ben ervan overtuigd dat wij in een persoonlijk gesprek met u kunnen kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Hopelijk tot snel!